FÅ EN GRATIS WALLPOCKET FRA ROOMMATE I DIN ORDRE OVER 99,- TRYK HER OG LÆS MERE
Spar 25 %
DKK 1.349,25
DKK 1.799,00


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne store, autentiske, utroligt flotte og iøjnefaldende luftballon er den største af Authentic Models’ luftballoner – i hvert fald indtil videre. Den er detaljeret i en grad, der er så betagende, at den er populær hos både børn og voksne. Den er beregnet til at hænge i loftet som dekoration. Det er ikke legetøj.

Luftballonen er perfekt at have hængende i et hjørne af det store børneværelse. Selve ballonen har en diameter på næsten en halv meter (42 cm), og fra top til bund måler den 70 cm. Så plads skal der til.

Realistisk miniaturemodel

Alle modeller fra Authentic Models er små miniaturemodeller af transportmidler eller himmellegemer, der er udført med en sådan akkuratesse, at du ikke kan undgå at blive fascineret af dem. Det gælder både for børn og voksne.

På luftballonen her er der små detaljer, som knuder i nettet over ballonen, en lille flettet kurv med små sandsække og et lille flag. Du får helt lyst til at hoppe op i kurven og tage en tur til fantasiens land. Alle modellerne fra Authentic Models, er designet med stor respekt for detaljerne. 

 

Authentic Models luftballon motiverer og inspirerer

Intentionen med Authentic Models luftballon – og alle de øvrige modeller – er da også at motivere og inspirere til leg og fordybelse.

Med luftballonen her inden for synsvidde vil mor og far med garanti også blive inspireret til fantasifulde, hjemmedigtede godnathistorier om eventyrlige rejser og spændende oplevelser afsides steder.

Samtidig vil børnene om dagen blive inspireret til at finde på nye lege, hvor de selv er ude at opleve den store verden i en luftballon, hvad det så end kan bringe med sig.

Men husk, luftballonen er kun til pynt ikke til leg. For luftballonen er fremstillet af naturlige materialer, der nemt vil kunne gå i stykker under leg. Så nyd i stedet de flotte farver, autentiske detaljer og den fantastiske størrelse.

Bestil luftballonen online, og få den sendt hjem

Bestil den store, flotte luftballon i dag, og overrask dit barn, barnebarn eller måske gudbarn. Vi har eget lager, så under normale omstændigheder pakker og sender vi samme dag – eller dagen efter – som du har bestilt. Og vi betaler fragten, når du køber denne store luftballon. Det kalder vi hurtig og billig (gratis) levering.

Se alt fra Authentic Models
Se alt dekoration