GRATIS LEGO KASSE VED KØB FOR MINIMUM 400 KR. TIL DE FØRSTE 20 KUNDER🎉 Skriv GRATIS LEGO i kommentarfeltet i indkøbskurven 👉🏻 GO GO GO 👏🏻😍
DKK 149,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Flotte farver, små detaljer og autentisk design præger denne sjove luftballon fra Authentic Models. Den er dekorativ at have hængende i børneværelset, hvor den kan inspirere til hjemmedigtede godnathistorier om fantastiske rejser til spændende steder rundt om i verden.

Luftballonen vil sikkert også inspirere dit barn til at fantasere og finde på nye lege. Luftballonen er dog ikke beregnet til leg, men til pynt.

Luftballon af naturlige materialer

Helt ned til den mindste detalje, som den lille flettede kurv eller samlingerne i nettet, ligner luftballonen en ægte luftballon – dog bare en del mindre.

Luftballonen er fremstillet af naturlige materialer, hvilket er med til at give den det autentiske og fantastisk flotte look. Det er også derfor, at den ikke er holdbar nok til, at børnene kan lege med den. Selve ballonen er fremstillet af pap, så den skal ikke pustes op.

Authentic Models luftballon til pynt

Flot vil den se ud i børneværelset over sengen, i hjørnet eller i vinduet. Den måler 13 cm i højden, så den kan sagtens placeres, så barnet ikke kan nå den, og så den ikke sidder i vejen. Diameteren på ballonen er 8,5 cm.

Luftballonen vil også være en skæg ting i entreen eller på kontoret, hvor den med garanti vil vække undren og inspirere til feriehistorier eller sjove beretninger fra dine gæster.

Mange farvekombinationer

Du kan få luftballonen i mange andre farvekombinationer, dem kan du finde blandt hele vores udvalg af Authentic Models.

Køb online på liams.dk

Når du køber babyudstyr, legetøj eller andre produkter her på liams.dk, skal du ikke vente længe på dine varer. Vi har nemlig eget lager og kan derfor pakke og sende din bestilling allerede samme dag, som du har sendt den.

Har du spørgsmål til vores produkter eller til din bestilling, så kontakt os på telefon eller mail, og vi vil gøre alt, hvad vi kan få at hjælpe dig.

Vil du følge med i, hvornår vi få nye ting på hylderne og har tilbud/udsalg, eller vil du have gode idéer til brug af vores varer, så følg os på Facebook eller Instagram.