Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 35 %
DKK 519,35
DKK 799,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:



Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Authentic Models – Stor luftballon – 32 cm

Denne luftballon fra Authentic Models er en af de større – dog ikke den største. Derfor er detaljerigdommen også stor. Køb den autentiske luftballon, og lad den være en del af indretningen i børneværelset. Luftballonen er ikke legetøj, men dekoration.

Med en størrelse på 56 cm fra bund til top og en farverig, stribet ballon med en diameter på 32 cm er luftballonen her fra Authentic Models ret iøjnefaldende, og den kræver sin plads. Hæng den i et hjørne af børneværelset eller et andet sted, hvor den ikke vil komme til at være i vejen.

Autentisk luftballon

Luftballonen har et autentisk design. Små detaljer, som knuder på nettet omkring ballonen, et lille flag, den flettede kurv og de små sandsække på siderne af kurven, er med til at understrege det autentiske look.

Det autentiske look vil med garanti motivere til spørgsmål om, hvordan en luftballon kan flyve, hvordan styrer man en luftballon og lignende spørgsmål. Hvis ikke du ved det, må alliere dig med google. Looket vil helt sikkert også få fantasien i gang og inspirere til nye lege og til fantastiske godnathistorier. Se også vores små model fly, vi har blandt andet dette lille fine autentiske. 

Den perfekte gave

Giv luftballonen i dåbsgave til dit barn, barnebarn eller måske gudbarn, og den vil glæde og inspirere i mange år frem og med garanti også flytte med den dag, barnet er stort nok til at flytte hjemmefra.

Authentic Models produkter er nemlig sådan en type, der inspirerer både børn og voksne, hvad end du vælger denne luftballon, en anden model eller en af uroerne. Det eneste du skal huske, er, at produkterne er beregnet til pynt, ikke til leg. Så nok se – ikke røre.

Køb i dag, få leveret i morgen

På liams.dk har vi eget laget, så normalt pakker og sender vi din bestilling samme dag – eller dagen efter – du har bestilt. Så kan du hurtigt tage dine nye køb i brug.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, til brugen af dem eller spørgsmål til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.