Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
DKK 399,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Authentic Models’ autentiske luftballoner er populære i både Europa og USA. Du vil vide hvorfor, når først du selv står med denne flotte luftballon i hænderne. Den er simpelthen så detaljeret, at du vil få lyst til at tage en tur i den med hele familien.

Luftballonen måler 30 cm i højden, og ballonen har en diameter på 18 cm. Det er en okay størrelse og ikke til at overse. Hæng den i loftet i et hjørne eller et andet sted, hvor der er plads til den, og hvor den rigtig vil blive lagt mærke til.

Authentic Models luftballon til pynt

Luftballonen er lavet af pap, garn og andre naturlige materialer. Den er derfor for skrøbelig til legetøj og er da også beregnet til pynt. Og dekorativ, det er den.

Helt ned til mindste detalje med de små knuder på nettet, flagets udseende og den flettede kurv ligner luftballonen en rigtig luftballon – bare i en miniatureudgave.

Luftballonen findes med andre farver striber på ballonen og andre flag. Dem kan du se i vores samlede udvalg af produkter fra Authentic Models.

Til inspiration og fantasi

Selvom luftballonen ikke er egnet til leg, vil den stadig være oplagt at hænge op i børneværelset. Her vil den kunne inspirere børn og voksne til at fortælle spændende historier og finde på sjove lege.

Men den vil også være dekorativ i entréen og sætte samtalen i gang eller måske i udestuen eller et andet sted, hvor du har god plads til den.

Køb Authentic Models på liams.dk

Bestil din luftballon i dag, så pakker vi den og sender den afsted med det samme, så du og din familie kan få glæde af den hurtigst muligt.

Er luftballonen en gave, sender vi også gerne til en anden adresse end din egen.

Følg os på Facebook eller Instagram, hvis du vil følge med i, hvornår vi får nye, spændende ting på hylderne, eller hvornår vi har ekstraordinære gode tilbud, og få også inspiration og gode råd til, hvordan du bruger vores produkter.