Slut med ubehag og gentagne udgifter til dårlige ammeindlæg, der ikke kan holde mælken inde. Et godt ammeindlæg skal holde dit bryst tørt og skal ikke lække, så du får våde skjolder på blusen. Et godt ammeindlæg er et ammeindlæg lavet af materialer, der kan absorbere fugt, og som er behageligt mod din sarte hud på og omkring brystvorterne.

Her hos Liam & OS har vi god erfaring med ammeindlæg af uld samt ammeindlæg af en blanding af uld og silke. Det er ammeindlæg, der kan vaskes og genbruges og derfor er billige i brug.

Læs mere
Petit Lulu ammeindlæg bambus velour - 5 sæt

Petit Lulu ammeindlæg bambus velour - 5 sæt

175,-140,-
Spar 20%

Uld ammeindlæg

Uld kan indeholde store mængder af fugt, før det føles vådt. Det betyder, at du ikke behøver at skifte ammeindlæg så ofte, men alligevel holdes dit bryst tørt, fordi mælken, der løber til i løbet af dagen, holdes inde i ulden.

Det er vigtigt, at dit bryst holdes tørt, ikke alene fordi det er irriterende og ser usoigneret ud, hvis der trænger mælk igennem dit tøj, men også fordi at et fugtigt miljø skaber grobund for bakterier og dermed svamp og andre gener, som kan skade både dig og dit barn.

Et varmt, tørt bryst minimerer også risikoen for brystbetændelse markant.

Hos Liam & OS finder du bl.a. ammeindlæg fra JOHA. De anbefales af jordemødre og er også blevet testet af Alt, hvor de fik 5 stjerner ud af 6. De blev kun overgået af et meget dyrere engangsindlæg. JOHA ammeindlægs svage side er nemlig også deres stærke: De skal vaskes/de kan genbruges.

JOHA ammeindlæg er lavet af merinould og er udstyret med en lille lomme, hvori du kan placere et engangsindlæg, så du er helgarderet.

Ammeindlæggene findes i to størrelser og kan også bruges af dig, der har en stor barm.

Ammeindlæg af uld og silke

Ammeindlæg af uld og silke har samme gode egenskaber, som ammeindlæg af uld. De holder brystet varmt og tørt og er åndbare, så du undgår et fugtigt miljø med risiko for svamp eller andre bakterier og gener.

Indlæggene er foret med uld og betrukket med silke på begge sider. Det betyder, at ammeindlæggene kan vendes med begge sider ind mod brystet. Silken føles ekstremt behagelig og blød mod huden, og den ubehandlede silke har også antiinflammatorisk virkning og fremskynder en evt. helingsproces, hvis du har ømme eller sviende brystvorter eller har fået sår eller anden irritation.

Alle ammeindlæg af uld samt uld og silke har også den egenskab, at de ikke fnugger.

Hvilket ammeindlæg er bedst?

Det er individuelt, hvilket ammeindlæg der er bedst til dig og dine behov. Tjek vores produkter herover, og læs mere om det enkelte produkt ved at klikke på det.

Har du spørgsmål om nogle af produkterne – eller om andre produkter i vores varesortiment – kan du til enhver tid stille dem ved at skrive til info@liams.dk.