Spar 50 %
DKK 249,50
DKK 499,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne babynest - også kaldet babyrede - kan bruges allerede fra når dit barn er helt spæd. Farven er holdt i en råhvid med små motiver af æbler i blå. Madrassen er coatet og vandafvisende, og er derfor nemt at rengøre hvis uheldet skulle være ude. Betrækket kan tages af, hvis det trænger til en vask. Medfølgende er en bomuldspose, så babyreden let kan transporteres eller gemmes væk.

En babynest kan være med til at give en ekstra tryghedsfølelse, da den omkranser dit barn ligesom inde i maven, og er derfor ideel til sensitive eller for tidligt fødte spædbørn. Foret sørger ligeledes for at dit barn har blød komfort til alle sider og ikke har mulighed for at falde ud.

Bruges den eksempelvis til når i skal sove i samme seng, er siderne der både til at give en ekstra tryghed for barnet samt beskyttelse så der ikke risikeres at man lægger sig oven på den lille. Det giver derfor ro for både dit barn og som forældre at bruge en babynest, hvis barnet skal sove i sengen. 

Denne babynest er multifunktionel, let at flytte og transportere, da den ikke fylder lige så meget som en lift. På denne måde kan du altid have et nemt og trygt sovested med til dit barn, alle steder.

Babyreden kan også bruges til når babyer skal ligge på maven, da siderne kan bruges som støtte til under brystet.

Vask:
Betrækket kan tages af og vaskes i hånden eller på skånevask. Kan ligeledes stryges.
Det anbefales at der vaskes på vrangen, for at beskytte farven længst muligt.

Materialer: 
Betræk 100% økologisk bomuld. Madras 100% polyester. Øko-Tex-certificeret.

Mål:
Madras H2 x L70 x B30 centimeter.
Højde på siderne er 13 cm.
Liggemålene kan reguleres til at være mellem 50 til 70 centimeter.