Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 25 %
DKK 1.071,75
DKK 1.429,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Tryghed betyder bedre nætter 

Aerosleep Evolution startpakke, giver dit barn den bedste sikkerhed og komfort i juniorsengen. Du får her en top lækker madras af højeste kvalitet med ekstra støtte til lænden + en madrasbeskytter, der sikrer 100% luftgennemtrængelighed til dit barn om natten. 

Aerosleep er en svensk virksomhed, der udvikler produkter med dit barns sikkerhed for øje. Gennem 20 år har de forpligtet sig til at skabe et sikkert sovemiljø for børn med deres åndbare soveudstyr bestående af stræklagener, madrasbeskyttere, madrasser, sengerande, puder mv. Se hele det store udvalg på shoppen

Sikkerhed, hygiejne og praktik forenet i én pakke 

Gå ikke på kompromis med sikkerheden i juniorsengen, men giv dit barn de bedste forudsætninger for god og sikker nattesøvn. 

I madrassen er du sikret bløde soveforhold, med dets tæthed på 35 kg/m3 og en kerne, bestående af blød Airfelt. Til forskel fra Essentiel madrassen fra Aerosleep - som har en tæthed på 30 kg/m3, får du i denne særlig optimal lændestøtte til din baby.

Til at lægge oven på madrassen har du madrasbeskytteren, som holder din baby sikker under søvnen med dets 100% åndbare materiale. Samtidig med at give optimal luftgennemtrængelighed, holder den også madrassen nedenunder pæn og ren.

Madrasbeskytteren har en 3D bikube-struktur, som gør, at den lille nemt kan trække vejret igennem det. Med normale madrasser kan det være kritisk, hvis dit barn får vendt sig om på maven i søvnen og sover med hovedet nedad. Men med Aerosleeps produkter, sikrer du altid frie luftveje for dit barn.

Madrasbeskytteren består af tre lag:

  • 3D-struktur
  • Absoberingslag
  • Vandtæt lag 

De tre lag har til formål at gøre nattesøvnen endnu mere sikker og komfortabel for dit barn. Mens luftgennemtrængeligheden i 3D bikube-strukturen sikrer 100% åndbarhed, sørger absorberingslaget for at opsuge al væske, mens det vandtætte lag afholder madrassen for at blive våd, hvis uheldet skulle være ude i løbet af natten. Alt sammen både sikkert, hygiejnisk og praktisk. 

Mål: 70 x 140 cm. 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 11-07-2019

5 stjerner ud af 5

Hurtig levering, og lækkert produkt der lever op til alle (høje) forventninger. Samt det billigste sted vi har kunne finde netop denne medras.