Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 5. August
Spar 25 %
DKK 471,75
DKK 629,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Størrelse: 70x140 cm

Materiale:

Polyester, bomuld og polyurethane

 

Aerosleeps produkter er produceret med dit barns sikkerhed for øje.

Denne madras beskyttelse er lavet med deres specielle "bikube struktur", som sikrer at barnet kan trækek vejret frit, trods han/hun ligger på maven med hovedet i madrassen. Det er ikke normalt ved andre madrasser, og denne egenskab giver mange forældre ro i maven, da barnet ikke vil blive kvalt, hvis det ligger sig på maven. 

Udover bikube strukturen, så har madrasbeskyttelsen et absorberende lag, som suger sved, små uheld, savl og andet fugt. 

Nederst er der et vandtæt lag som sørger for, at madrassen under bliver beskyttet. Dette lag sørger også for at bakterier ikke "kravler længere ned" til madrassen.

Det gør altså også madrasbeskyttelsen fra Aerosleep egnet til børn som tisser i sengen. Væske vil trænge igennem den åbne 3D bikube struktur og absorberes af de nedre lag. Det vandtætte nederste lag sikrer at madrassen under ikke bliver våd. Madrasbeskyttelsen kan vaskes ved 60 grader og er nem at holde ren. 

Aerosleep rulle madrassen er god til alle børn der:

  • ikke selv kan rulle tilbage, hvis han/hun lander på maven i sengen.
  • tisser i sengen
  • Sveder meget om natten

Eller blot til jer som ønsker at give jeres barn et sundt, ventileret sovemiljø. En madras uden beskyttelse er ofte grobund for virkelig mange bakterier, og derfor er en rullemadras, eller anden madrasbeskyttelsle som er nem at vaske, altid en god idé.

Brug et Aerosleep lagen for at få optimal sikkerhed

Den smarte struktur der sikrer frie luftveje hos barnet, trods det sover med hovedet i madrassen, bliver desværre forringet, hvis der bruges et almindeligt bomuldslagen. Særligt hvis bomuldslagenet bliver vådt, da strukturen så trækker sig sammen i lagenet og gør, at det nærmest er umuligt at trække vejret gennem. 

Aerosleeps lagener er lavet med total luftgennemstrømning, i et materiale som ikke absorberer væske, således at de gode egeneskaber i Aerosleep madrasbeskytteren ikke forringes.

Aerosleep rullemadrassen er også god til barnet der sveder meget om natten

Den særlige struktur i madrassen gør, at barnet ligger på et luftlag istedet for på en varm madras. Dette, og luftgennemstrømningen gør at barnet vil svede betydeligt mindre om natten. Mange voksne er af samme årsag meget interesseret i rullemadrasserne fra Aerosleep, og derfor findes den også i 90x200 cm.