DKK 249,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Undgå, at dit barn bliver vådt af sved, når I skal på tur i bilen. Eller at autostolen er kold, når du og dit barn skal ud at køre i bil om vinteren. AeroMoovs åndbare hynde sørger for, at dit barn holder en behagelig temperatur, hvad end det er koldt eller varmt udenfor eller i bilen. Så bliver turen meget mere behagelig for dit lille barn.

Hynden har en længde på 86 cm og en bredde på 32 cm. I bunden af hynden er en åbning, så selen fra autostolen kan komme igennem, uden at hynden krøller. Hynden passer til alle slags autostole i mellemstørrelse.

  • Gruppe 0: Fra 0 til 13 kg/nyfødt til 15 mdr.
  • Gruppe 1: Fra 9 til 18 kg/8 mdr. til 4 år
  • Gruppe 2-3: Fra 15 til 36 kg/3 til 12 år

Har du brug for en hynde til en anden størrelse autostol, finder du hynder fra AeroMoov i alle størrelser her på liams.dk.

AeroMoov hynde med 3D-bikubestruktur

Hyndens bagside er lavet af luftgennemtrængelig 3D-bikubestruktur, der gør, at luften kan cirkulere frit, så dit barn ikke sveder på ryggen, når det sidder på hynden i autostolen.

Det gør også, at betrækket på din autostol ikke bliver ødelagt af fugt og sved fra barnet, samtidig med at hynden beskytter betrækket for andet snavs og små uheld.

Fremstillet af økologisk materiale

Oversiden af hynden er fremstillet af økologisk bomuldsfrotté i en indbydende sart farve, og undersiden er af OEKO-TEX-certificeret AeroSleeps 3D-struktur.

Kanten rundt om hynden samt kanten rundt i åbningen har solidt kantbånd, så hynden ikke trevler ved brug eller vask. Hynden kan vaskes i vaskemaskine ved maks. 40° C.

Dag til dag-levering

Det er altid svært at vente på noget, du har bestilt. Enten fordi du virkelig mangler det, eller bare fordi du selvfølgelig gerne vil i gang med at bruge det, du har bestilt.

Vi pakker og sender sædvanligvis samme dag, som du bestiller. Så hos os er ventetiden ikke lang.