DKK 249,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Beskyt dit barn mod varme og kulde, når det sidder i autostolen. Der er ikke noget værre for barnet, end at fryse eller svede på ryggen, fordi autostolen ikke er fugtabsorberende eller isolerende. Med denne hynde kan luften cirkulere rundt ved både ryggen, benene og hovedet.

AeroMoov hynden her har 3D-struktur på bagsiden. Om sommeren mindsker det varmen i autostolen, og om vinteren sørger det for hurtigt at skabe en lun siddeplads til dit barn. Så tag trygt dit barn med på lange ture, weekendophold eller ferie uden frygt for, at turen skal blive en for varm og fugtig oplevelse med gråd og pauser hvert femte minut.

Passer til den fremadvendte, store autostol

Hynden passer til alle mærker autostole, som er fremadvendte og til de større børn. Du kan få hynden til alle størrelser autostole.

  • Gruppe 0: 0 til 13 kg – nyfødt til 15 mdr.
  • Gruppe 1: 9 til 18 kg – 8 mdr. til 4 år
  • Gruppe 2-3: 15 til 36 kg – 3 til 12 år

Økologisk AeroMoov hynde

Hyndens overside er lavet af økologisk bomuldsfrotté, der er blødt og behageligt for barnet, også hvis det f.eks. sidder med bare ben eller overkrop. Undersiden er af OEKO-TEX-certificeret AeroSleeps 3D-bikubestruktur, der tillader luften at cirkulere rundt om barnet.

Derudover beskytter hynden også din autostol mod slitage, snavs og uheld. Det er bare en ekstra bonus.

Rundt om hynden er der kantbånd, så hynden ikke frynser under brug eller ved vask. Hynden kan vaskes i maskinen ved maks. 40° C.

Bestil AeroMoov hynden online, og få den leveret til døren

Når du bestiller din AeroMoov hynde her på liams.dk, pakker vi sædvanligvis samme dag eller dagen efter, så du kan få din pakke så hurtigt som muligt.

Du kan få dine varer sendt til din adresse eller til en valgfri pakkeshop, helt som du ønsker det.

Har du spørgsmål til produktet eller til din ordre, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.