AeroMoov – Funktionelt og sikkert design

AeroMoov sikrer en tryg og sikker tur i autostolen eller barnevognen med højere komfort og bedre luftcirkulation for dit barn.

Læs mere
Aeromoov åndbar hynde til klapvogn - Ice cream

Aeromoov åndbar hynde til klapvogn - Ice cream

249,-
Aeromoov åndbar hynde til klapvogn - Sand

Aeromoov åndbar hynde til klapvogn - Sand

249,-
Aeromoov åndbar hynde til autostol 15-36 kg - Sand

Aeromoov åndbar hynde til autostol 15-36 kg - Sand

249,-
Aeromoov åndbar hynde til autostol 15-36 kg - Mørkegrå

Aeromoov åndbar hynde til autostol 15-36 kg - Mørkegrå

249,-

Aeromoov er en del af det populære, belgiske brand AeroSleep. Hvor AeroSleep koncentrerer sig om dit barns søvn, tager AeroMoov sig af dit barn, når I som familie skal uden for hjemmets trygge rammer. Altså når I er på farten og skal have baby med så sikkert og komfortabelt som muligt.

I AeroMoovs produktudvalg finder du alt fra rejse-/weekendsenge til svøb og underlag/hynder til autostolen. AeroMoov forbedrer konstant deres produkter, så du kan nyde godt af alle fordelene.

På farten med god samvittighed

Nogle gange kan det virke uoverskueligt at skulle ud ad døren med en lille baby. Det kan der være mange grunde til, f.eks. at baby ikke kan få sin middagslur til tiden, at baby bliver afkølet på turen fra stationen til slutdestinationen, at baby bliver for varm af at sidde i autostolen osv.

Men med produkter fra AeroMoov kan du dæmme op for disse komplikationer. AeroMoovs produkter har nemlig flere fordele.

  • Rejseseng, der er nem at slå op alle vegne
  • Vintersvøb, så baby kan holde varmen
  • Åndbare underlag der kan bruges i autostolen

Med en let og kompakt rejse-/weekendseng, der kan slås op og pakkes sammen igen på få minutter, kan baby altid puttes, når det er tid, uanset om I er på camping eller på besøg hos familie eller venner.

AeroMoovs rejsesenge overholder naturligvis de strengeste sikkerhedsstandarder og giver høj komfort til dit barn.

Et blødt og varmt vintersvøb, der er nemt at lægge i klapvognen eller autostolen, er en god investering til de kølige dage fra efterår til forår.

AeroMoovs vintersvøb fås i flere størrelser og farver og giver dit barn en varm rede at ligge i – men ikke for varm.

En autostol kan være ubehagelig for dit barn at sidde i – især på længere ture – fordi autostolen virker isolerende, så barnet ikke kan komme af med varmen på ryg, numse og lår. Det gør barnet varmt og fugtigt.

Med en AeroMoov hynde i autostolen kan du holde dit barn tempereret og tørt. Det er et underlag med 3D bikube-struktur, som gør det muligt for luften at trænge igennem.

Hynden kan fås i forskellige størrelser, farver og mønstre, så den passer til autostolens størrelse og jeres smag. Den kan desuden også bruges i klap- eller kombivognen.

Når hver en oplevelse tæller

Som nybagt familie har I garanteret lyst til at tage jeres baby med alle steder. Men I vil også gerne sørge for, at oplevelsen bliver så god for jeres barn og jer selv som muligt.

Det er her AeroMoovs produkter kommer ind i billedet. AeroMoov sørger for dit barns komfort og sikkerhed, hvad end I blot skal en tur med toget ind til centrum, skal på ferie langt væk hjemmefra eller skal på besøg hos venner og bekendte.

Produkterne er praktiske, komfortable, holdbare og sikre at bruge, så de indbyder til nye eventyr og oplevelser. Det, at de er nemme at bruge, gør også, at du sparer tid og anstrengelser og gør dit nye liv som forælder lettere, så du kan bruge din energi på at nyde livet sammen med dit barn.

Køb AeroMoov online

Her på liams.dk elsker vi ting, der kan gøre livet som forældre sjovere og mindre kompliceret. Derfor synes vi, at du skal have muligheden for at få fingrene i AeroMoov-produkterne nemt og hurtigt.

Find dit produkt i udvalget herover, og føj det til kurven, så varer det ikke længe, før du kan få glæde af dit nye produkt. Vi har nemlig eget lager og kan derfor pakke og sende din ordre allerede samme dag, som du bestiller.

Derudover er fragtudgiften også holdt så langt nede som overhovedet muligt. Men det kan du læse meget mere om i vores handelsbetingelser.

Mangler du andre kvalitetsprodukter til dig selv eller din baby, så kig dig omkring her i shoppen, hvor du også finder vikler, børnemøbler, legetøj og mange, mange andre ting, der gør hverdagen nemmere og sjovere for dig, dit nyfødte barn og resten af familien.

Vi har et stort udvalg af populære mærker, som hele tiden forbedrer deres produkter, så du kan får det bedste af det bedste til dit barn. Vil du følge med i, hvad der sker på den front, så følg os på Facebook eller Instagram.