30-40% på alt Soft Gallery - tryk her og se udvalget

Vaskeklude til baby – en god start

Når du skal købe vaskeklude til din baby, er det vigtigt, at du vælger med omhu. Det er ikke hvad som helst, du vil vaske dit barn med. Er der skadelige stoffer i, kan dit barn måske ikke tåle det og ende med at blive allergisk. Og det er der ingen, der ønsker. Se udvalget af lækre vaskeklude i udvalget herunder.

Læs mere
Pine Cone vaskeklud Old Rose 3 pak

Pine Cone vaskeklud Old Rose 3 pak

149,-112,-
Spar 25%
Pine Cone vaskeklud Pepper 3 pak

Pine Cone vaskeklud Pepper 3 pak

149,-112,-
Spar 25%

Bløde vaskeklude til din baby, er det bedste, du kan købe. Din babys hud er meget sart. Du ved selv, hvor generende det er, hvis din vaskeklud er hård. Uanset om det er til ansigtet eller resten af kroppen. Vask vaskekludene ofte, så du sørger for en god hygiejne.

Vaskeklude til baby

I vores varesortiment har vi et varieret udvalg af bløde vaskeklude til din baby:

  • Strikkede vaskeklude
  • Vaskeklude af stof
  • Covers til vådservietter

Strikkede vaskeklude

En strikket babyvaskeklud til dit barn er en skøn ting at bruge. Ikke alle er så heldige at have en bedstemor, der kan strikke dem, så heldigvis kan du finde dem her i vores udvalg af vaskeklude.

De strikkede vaskeklude til babyer fra Liewood er lavet i en god kvalitet. De er strikket med Oeko-tex certificeret bomuldsgarn. Vaskekludene til baby kan vaskes ved 400 C.

De strikkede klude babyer kan også snildt bruges i dit køkken. Du får dem i en pakning med fire styk i.

Stofvaskeklude

Stofvaskeklude til babyer er dejlige at bruge. Du kan få forskellige udgaver af de dejlige bløde klude til babyer. Og der er ikke noget bedre til en lille rød numse end en blød babyvaskeklud.

Skal du vaske hår på dit barn, er stofvaskekludene også gode til at holde sæbe og vand væk fra øjnene. Hele familien kan faktisk bruge vaskekludene, der er designet til babyer og børn.

Bambootys vaskeklude til babyer og børn er nok noget af det blødeste, du kan få. De er lavet af blød bambus og økologisk bomuld på den ene side. På den anden side er der rigtig blød fleece.

De skånsomme vaskeklude til babyer fra Sebra får du i en økonomipakning med syv styk. Kludene er blandet i farverne. Der er syet en praktisk lille strop i hver vaskeklud.

Både Fabelabs og Pine Cones vaskeklude til baby er til dig, der går op i økologi og bæredygtighed. De er lavet af GOTS-certificeret bomuld.

Covers til vådservietter

Skal I ud på tur, så kan du ty til vådservietter. Blot skal du sikre dig, at de er parfumefri og uden kemi, som kan skade din babys hud.

Pakkerne du køber engangsvaskeklude til børn i, er lidt kedelige. De er heller ikke altid så nemme at lukke tæt, trods de er udstyret med en selvklæbende lukning. Derfor har vi også et varieret udvalg af flotte covers til vådservietterne. Et cover hjælper også med at holde servietterne fugtige.

Når du køber varer her på liams.dk, har du altid 30 dages returret, hvis du fortryder dit køb, efter vi har afsendt varerne. Og det gør vi sædvanligvis samme dag, som du bestiller, hvis du bestiller på hverdage.

Du er også velkommen til selv at komme forbi vores lager og afhente din ordre. Så sparer du fragten. Men husk lige at giv os et ring inden, så du ikke kører forgæves.